Microproductie prototipuri si transfer de tehnologii

Atelierul de microproductie este dotat cu un set complet de masini unelte de prelucrare prin aschiere, strunjire, rectificare, frezare, danturare, brosare, mortezare, gaurire, filetare.

Toate utilajele sunt echipate cu scule de inalta precizie si productivitate, in baza unei Conventii de colaborare cu firma Sandvik-Coromant – Suedia.

Pentru operatii speciale(injectari mase plastice si materiale compozite, electroeraziune, deformari plastice, tratamente termice, acoperiri electrochimice, vopsiri in camp electrostatic, etc.) avem colaborari cu Universitatea „Transilvania”, Carfil, Metrom,REDPLAST Brasov,Forplast Brasov,Eurobusiness Brasov,Tour Esper Brasov,Bodycote Brasov,Bergbanat Brasov,

   Serviciile oferite clientilor de Departamentul Microproductie – prototipuri sunt:

  • elaborarea si testarea unor tehnologii de prelucrare prin aschiere care, insoite de documentatia tehnica aferenta sunt transferate solicitantului pentru a fi implementate in firma proprie.
  • executie de instalatii si dispozitive necesare in procesul de productie al solicitantului.
  • executie diverse piese in regim de prototip/serie serie unica.

Din planul propriu de productie oferim produse asimilate tehnologic in regim de serie mica in baza standardelor proprii: